Oldalunk mostantól megújulva az alábbi oldalon működik tovább: www.gyerekcipo-supykids.hu
Oldalunk mostantól megújulva az alábbi oldalon működik tovább: www.gyerekcipo-supykids.hu

Kérjük, hogy jelen oldal alján írja meg véleményét termékeinkkel kapcsolatban, névvel és fotóval. Véleményét megjelenítjük weboldalunkon, és minden hónapban egy szerencsés vevőnk visszakapja vásárlása árát! Kérjük véleményeikben jelezzék, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a supykids.hu weboldalon megjelenítsük!

Imádom a cipőimet! Almási Annabella:)

A kislányomnak nagyon csúnya lábtartása volt, jártunk Dévény-tornára is. A Supy cipő olyan szépen rendbe hoztaJ, csak megköszönni tudom. Ráadásul megtanulta a cipőfűzést is, ami azóta is a kedvence!

Almási-Bagány Eszter

Köszönjük a kényelmes, egészséges és szép lábbeliket!

 

 

3 éves kislányom az első, más márkájú cipője után már csakis Supy-t hord, így nem volt kérdéses, hogy a kisöccsének milyen cipőt válasszunk már az első lépésekhez is. Januárban megkapta első Supy-ját és örömmel nyújtja a lábacskáit, ha indulunk valahova! Köszönjük a kényelmes, egészséges és szép lábbeliket!

 Novák Eszter

Első benyomás a cipőikről: nagyon szép, ránézésre is gyönyörűen kidolgozott, nagyon jó minőségű

 

Kedves Supykids! Megelőzésre vettem kisfiamnak kb. egy éve az első szupinált cipőket. Sajnos korábban nem önöktől rendeltem,egy másik márkát választottam. Már a minőséggel is akadtak problémák(pár hét használat után teljesen lejött a talpbélés és első ránézésre is kispórolták belőlük az anyagot),de mint kiderült kisfiam lábának sem tett jót! Nemrég voltunk vele a 3 éves státuszvizsgálaton, ahol kiderült, hogy lúdtalpas. Ezek után mindenképpen a márkaváltás mellett döntöttünk és Önöket választottuk. Egyelőre csak az első benyomásról tudok beszámolni: a rendelt termék nagyon szép, ránézésre is gyönyörűen kidolgozott, nagyon jó minőségű. Kisfiamnak is egyből megtetszett, azonnal fel akarta próbálni, és azóta is szívesen hordja. Remélem hamarosan egyéb pozitív tapasztalatokról is írhatok! Üdvözlettel: Zsömbölygei Erzsébet

Maximálisan elégedett vagyok a cipő minőségévél.

 

Tisztelt Supykids!

Már lassan két éve találtam Önökre,azóta mind a webáruházban, mind a boltjaikban vásároltam, maximálisan elégedett vagyok a cipő minőségévél. Sajnos egész Miskolcon nem találtam ilyen minőségű és árban kedvező lábbelit kislányom számomra.Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a Supykids cipőket válassza!

Üdvözlettel: Kenyheczi Hajnalka

A doktornő azt tanácsolta, hogy mindig legyen a lábán cipő, amely rendesen fogja a bokáját.

 

 

Kedves Supy, A kisfiam bokaízületei kicsit lazábbak, emiatt néhány hónappal később indul el mint más korabeli gyerekek. A doktornő azt tanácsolta, hogy mindig legyen a lábán cipő, amely rendesen fogja a bokáját. Télen elég nehéz szandált venni...:-), pláne olyat, ami megfelel minden tekintetben a kisfiam lábának. Az Önök webáruházában azonban néhány perc alatt találtam megfelelőt. Köszönjük, Fábiánné Panni és Levente

Supykids márka a győztes!

 


Kedves Supykids! 
A kislányommal többféle supinált cipőmárkát is kipróbáltunk, de Ti lettetek a győztesek. Az itthoni és a bölcsis szandink is supy és hétvégén egy gyönyörű tavaszi szandálcipővel is gazdagodtunk, alig várjuk a jó időt:). A kiszolgálás meg igazán nagyon kedves, a gyerekek részére kialakított játszósarok/kisasztal még a legkisebbek számára is élvezetessé teszi a vásárlást és cipőpróbálgatás. Köszönjük!!! Zsóka és Julcsi (21 hónapos kislány)


 

A bokasüllyedésére ortopédiai cipőt javasolt a szakorvos.

 

Tisztelt Supy Kids! Hosszú hetek problémája oldódott meg,mikor pár nappal ezelőtt csomag érkezett Önöktől.Nagyobbik gyermekem lábára kerestem,kutattam megfelelő lábbelit.A bokasüllyedésére ortopédiai cipőt javasolt a szakorvos.Igen szegényes az üzletekben fellelhető kínálat,ezidáig hírét sem hallottuk a szupinációs talp kiképzésnek.Félve rendeltem interneten keresztül,mivel nagy mértékben dönt a próba a cipő vásárlásánál.Küllemre tetszetős téli bakancsot találtunk,a méretváltó táblázat segítségével kiválasztottuk a a megfelelő nagyságút. A csomag az ígért határidőn belül érkezett és nem csalódtunk. Kifogástalan minőségű,könnyű,meleg és elsősorban "egészséges" lábbelire tettünk szert! A fiam nagy örömmel viseli! A továbbiakban is figyelni fogjuk az évszaknak megfelelő cipőválasztékukat! Ajánlom terméküket minden ismerősömnek! Köszönettel:Gáspár Veronika

Bokája kicsit gyenge és befelé fordul,ezért javasolták neki Supykids cipőt.

 

Kedves Supy!

Nekünk nagyon tetszenek a cipőitek. Virág kislányom most másfél éves,de már hónapok óta hordja  a szanditokat  a szobában. Bokája kicsit gyenge és befelé fordul,ezért javasolták neki ezt a cipőt.Nagyon szereti és már ehgyedül is fel tudja venni. A cipők szerelmese,igazi nő:)

Köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel: Szilágyi-Montz Marianna

Több márkával kísérleteztünk, míg végül rátok találtunk!

 

Kedves Supy!

Kislányom veleszületett lábdeformitással született 2010-ben,ami a magzati kényszertartás következményeképpen alakult ki, vagy inkább maradt így. Rengeteg mindent megpróbáltunk, különböző orvosok és különböző gyógymódok után, egy szakértő javasolta a sarokdöntéses lábbeli hordását, utcára és itthonra egyaránt. Több márkával kísérleteztünk, míg végül rátok találtunk. Mióta hordjuk a Supy cipőket, csizmákat azóta a javulás szemmel látható,szinte hihetetlen.  Azonkívül, hogy Ti bizonyultok a legkényelmesebbnek és legvásárlóbarátabb árúnak, a Ti cipőitek a legtrendibbek. Számomra fontos,hogy a gyermekem csinosabbnál csinosabb ruháihoz tökéletesen passzoljon a cipője, arról nem beszélve, hogy egyáltalán nem ortopéd cipő kinézete van.Nagyon megvagyunk elégedve, és még fontosnak tartom elmondani, hogy a kiszolgálás fantasztikus! Mindig telefonon rendelek, és még soha sehol nem voltak velem ilyen készségesek és segítőkészek. Nálatok tényleg a vásárló az első. Maradjatok mindig ilyen supyk!

Üdvözlettel : Gőzné Danku Andrea

Mindegyik gyerekemnek Supykids cipőt vásárolok:)

 

Kedves Supy!

Kislányom 2008-ban született 3 hónaposan kengyelesek lettünk 10 hónapos koráig és akkor ismerkedtem meg ezekkel a cipőkkel, nagyon szeretjük most már szinte csak ilyet hordunk az oviban ilyen szandi a benti cipőnk a fiam 6,5 éves a lányom 4,5 éves a legkisebb fiunk 8 hónapos neki is hamarosan meg kell vásárolnunk az első cipőt ami nem kétséges hogy supy lesz. Nagyon kényelmesek, tartja a gyerek bokáját. Lányunk azóta panaszmentes mióta ezt hordjuk. Az ára is elfogadható nem beszélve a webshopban lévő hatalmas akciókról ami a képen a gyerekeken van azt is 2+1 ajándék akció keretein belül vettük. Köszönjük hogy vagytok! Barsiné Csintalan Erika, Gödöllő

200 km-ert utaztunk a SupyKids cipőkért...

 

Kedves Supykids!

Gyógytornászunk javaslatára kezdtünk informálódni a Supy cipőkről. Ehhez segítségünkre volt az informatív weboldaluk, így nyugodtan vágtunk bele a 200 km-es utazásba, mivel mindenképp fel akartuk próbálni. Nagyon örültünk a személyes törődésnek, és maximálisan elégedettek vagyunk a cipővel, mind a minőséget, dizájnt tekintve. Már várom, hogy a téli bakancsok felkerüljenek a honlapra,hiszen mindenképp Supy-t szeretnénk télre is.


Üdvözlettel: Pékné Sinkó Csenge

Kislányunk után Kisfiunknak is a Ti cipőitekből választottunk

 

Kedves Supykids!

Kislányunk után Kisfiunknak is a Ti cipőitekből választottunk. A fotón ugyan üldögél, de a saját LÁBÁN mászott fel ilyen magasra! :) Csak azért ül le néha, hogy a cipő talpán megnézze a kutyust. :) Látni, hogy sokkal stabilabban áll és jár a cipőben, mint mondjuk itthon zokniban vagy puhatalpúban. Pár hónapja jár csak, de már a futást gyakorolja. :) Másik dolog, hogy a cipőt a tépőzár miatt könnyű feladni, levenni gyorsan,így nemcsak Neki, de nekünk is kényelmes. Nem kérdés, hogy amíg csak lehet, supyban jár majd!


Szép napot! Emmer Veronika 

Megelőzésképp hordunk szupinált lábbelit, de megnyugtat, hogy a szandálok, cipők kényelmesnek is bizonyulnak, nemcsak hasznosnak.

 

Tisztelt Supy!

A Facebook-on olvastam felhívásukat, szeretném elküldeni a tapasztalatainkat, segítve ezzel a további munkájukat. Kislányom 1 éves korában vettük meg az első Supy-szandinkat, azóta több párat hordott már,mindegyiket szívesen hordta és hordja ma is. Megelőzésképp hordunk szupinált lábbelit, de megnyugtat, hogy a szandálok, cipők kényelmesnek is bizonyulnak, nemcsak hasznosnak.Többféle szupinált talpú cipőcske is volt már a kezemben, de kiképzése, talpának külső, belső puhasága, rugalmassága alapján nem választottam volna másmilyet. Mindig -így most is-  nagyon várom a következő szezon újdonságait. Amiben változtatnék, ha a Supy cipők tervezője lennék: több, természetes színt használnék, lányoknak készülő lábbeliknél is. Nagyon tetszenek a barna, drapp, zöld cipők. Elhagynám a lakk bőr felhasználását is. Megnyerőek a kis hímzéssel készülő cipőcskék. Egyetlen gondunk volt csupán eddig az összes szandival, cipővel: bármilyen jól ápoltuk, impregnálóztuk, gyorsan elengedték a színüket, kifakultak.Összességében viszont szeretjük a Supyt, nem cserélnénk semmire! :) Sok Supy-s fényképünk van, de talán ez a legjobb, amit mellékeltem, tavaly nyáron készült egy biciklis kiránduláson. Természetesen feltehető a honlapra.

Sok sikert kívánva, üdvözlettel:

Novák Eszter (Ternyik Adél és Ternyik Keve anyukája)

 

Gyógytornász ajánlotta nekünk ezt a cipőmárkát,mivel Heninek befelé dőlt a bokája!

 

Heni kb 2 éves volt,amikor egy gyógytornász ajánlotta nekünk ezt a cipőmárkát,mivel Heninek befelé dőlt a bokája.Egyből vettünk is belőle,azóta csak ezt hordjuk. Most augusztusba voltunk újabb kontrollon az ortopédián,és azt a jó hírt kaptuk,hogy rendben van a bokája. Balázsnak már az első cipője is Supy volt. Örülünk,hogy egyre szebb modelleket készítenek,és hogy már Budapesten is van boltjuk.Nagyon várjuk már a téli cipőket.

Köszönettel! Hűséges vásárlójuk: Kalocsa Magdolna

Most már a Supykids cipők mutatósabbak is hasznosság mellett:)

Kedves Hölgyem, 
Köszönöm a korrektségüket és rugalmasságukat! Tapasztalatlanságomnak köszönhetően a harmadik méret lett jó a szandálból, amit rendeltem, de Önök készséggel cserélték ingyen minden alkalommal. Ez a méret már megfelelő és valóban ízléses lábbeli. Nagyon jól áll a fiam lábán és úgy gondolom, hogy a későbbiekben is Önöktől fogok rendelni, most már rutinosabban :)) Örömmel látom, h. most már a supinált cipőknél is egyre nagyobb hangsúlyt kap a mutatósság a hasznosság mellett. És ami számomra új, mert eddig egy másik fajta cipőnk volt, a sarokdöntés belülre kerülése miatt egyáltalán nem látszik kívülről, hogy ilyen cipőt hord a gyerek. A talpa pedig biztosan időtállóbb, mint amit eddig használtunk. Remélem fiús modellekből is bővül majd a választék a most divatos színekben (bár a lányok így is előnyben vannak szerintem:)) 
További sikeres munkát kívánok! 
S.N.Edina egy új vásárlójuk

Ortopéd orvos javaslatára kezdtünk hordani ilyen cipőt

 

Tisztelt Supy cipő!
A mai napon vásároltunk márkaboltjukban a Nyugati térnél gyerekcipőket a kisebbik lányunk számára. 
Mióta szupinált cipőt hord nagyobbik lányunk (kb. fél éve), jelentősen javult lábboltozata, láthatóan erősebb az izomzat a talpán. Emellett most már nem panaszkodik lábfájásra és -fáradtságra sem. Ortopéd orvos javaslatára kezdtünk hordani ilyen cipőt, nagyon meg vagyunk elégedve vele. Első vásárlásunk még nem ez a márka volt, de annak a talp nagyon gyorsan elkopott és eldeformálódott. A SupyKids cipők talpa viszont nagyon ellenálló, mégis hajlékony. 

Tisztelettel:
Dereskei Dóra, (törzsvásárló)

1 év Supykids cipő használata után X lába és lúdtalpa is javult...


Több barátnőm is ajánlotta a Supy cipőket, de sajnos csak későn, a kisfiam 2,5 éves korában kezdtük használni. Már akkorra egyértelműen lúdtalpa volt, ezért kezdtünk végül - sokadik egyéb márka kipróbálása után - Supyt használni. Azóta az X lába és a lúdtalpa is jelentősen javult, pedig csak egy év telt el az első Supy szandi megvétele óta. Azt gondolom, hogy ha előbb kezdjük, talán ki sem alakult volna a lúdtalpa. A következő gyermekemnél már azonnal ezzel a cipővel fogom kezdeni a tipegő korszakot.
- Gabriella, Budapest

Ha elkezd járni a baba, ne sajnáljuk a megfelelő kiképzésű cipőre a pénzt, mert hosszútávon csak így válik belőle egészséges felnőtt.

 

Mi 4. éve ismerjük a Supy-t és mind három gyermekem hordott ilyen cipőcskéket. A nagylányommal kezdődött, amikor csecsemőkorában kengyelt viselt pár hónapig, akkor javasolta az ortopéd orvos, hogy ha elkezd járni, ne sajnáljuk a megfelelő kiképzésű cipőre a pénzt, mert hosszútávon csak így válik belőle egészséges felnőtt. Akkor vásároltam először ún. supinált gyerekcipőt, ahol a belső oldalon emelt sarok és erős kéreg biztosítja a megfelelő tartást. Mire a 3. gyermekem kezdett tipegni,már tudtam, melyek a megbízható, jó cipők, ilyen a Supy is. Jó minőségű, természetes anyagokból készítik és közben a divatra is figyelnek. A 8 éves nagylányom már lassan kinövi a gyerekméreteket így nem lesz könnyű a váltás. De bízom benne, hátha a Supy gondol majd a felnőttekre is a jövőben! Sok sikert kívánok a továbbiakhoz! 
- Csilla, Dunakeszi

Már az első kiscipőnk is Supy volt, és azóta sem váltottunk másra...

 

Már az első kiscipőnk is Supy volt, és azóta sem váltottunk másra, mert nagyon bevált. Azt szeretem benne, hogy pontosan azt nyújtja, amire egy egészséges gyermeklábnak szüksége van, sem többet-sem kevesebbet: anyaga tiszta bőr, precíz kidolgozással, nagyon jól tartja a bokát, nincs benne felesleges betét, viszont a sarka szupinált. Még sosem volt vele semmilyen minőségi problémám, pedig rengeteget nyúzzuk a szabadban! Más márkákhoz viszonyítva árában is kedvező és ami szintén nem mellékes: magyar!
- Hajni, Baja

Ortopéd orvos javasolta a sarokdöntéses cipőt...

2010.február 18.-án megszületett kislányom, az előírt ortopédiai vizsgálatnál egy nagyon kedves doktornő felhívta a figyelmemet, hogy Ő sarokdöntéses cipő hordását javasolja.
Mindaddig nem is foglalkoztam ezzel a kérdéssel még meg nem tette az első lépéseket.
Ekkor kezdtem utána nézni, hogy milyen cipőről lehet szó, először nem értettem, hogy miért van szükség ilyen cipőre a kislányomnak, hisz nincs semmi baja, mára megértettem, hogy ez a tökéletes kis cipő minden gyermek számára ideális és előnyös viselet, amely számos probléma kialakulásának a megelőzésére jó.
Következő lépésnél sajnos tapasztalnom kellett, hogy beszerzése nem egyszerű feladat, Miskolc egy nagy város,ennek ellenére nincs megfelelő minőségű és elfogatható árú sarokdöntéses cipő.
A webáruházon keresztül rendeltünk, egy kicsi félelemmel, de kár volt a szolgáltatás kiváló volt a méretet a táblázaton keresztül könnyű volt meghatározni, és a megrendelést követően hamar megérkezett a várva várt cipő, ami természetesen mindennapos viselet a kislányom számára.
Terveim között szerepel, hogy cipő vásárlásnál a kislányom egészsége érdekében csak ilyen cipőt veszek.
A jövő hét folyamán a kislányom keresztanyja, aki Budapesten lakik, megvásárolja az itthonról kiválasztott szandált, amely a gyermekem egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen. A cipők színvilága a ruhatár meghatározó és beilleszthető eleme.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. 
Üdvözlettel: Kenyheczi Hajnalka

Bevált a Supy cipő, már nem járunk orvoshoz, csak a boltba Supy cipőért!

Gyakorló anyuka lévén, mikor gyermekem járásával baj adódott (lúdtalp szerű tünetek, ill. tartáshiba), akkor találtam rá a Supy cipőkre az interneten. Sajnos régebben előfordult, hogy orvoshoz kellett mennünk a gyermekkel kontrollra. Egy alkalommal ott kérdezte a doktor bácsi, hogy milyen cipőt használ a gyerek, mert betétet kell felírnia számára. Mondtuk, hogy Supy cipőt visel. Erre azt mondta, hogy rendben, ebben az esetben nem kell betét, elég a cipő, mert ő is ismeri a Supy cipőket, és ezt ajánlotta volna. Olyannyira bevált, hogy már nem járunk kontrollra sem, csak a boltba Supy cipőért!

Köszönettel: E.Zsuzsa – Budapest

Csak Önöket fogjuk az ismerőseinknek ajánlani!

Rendeltem önöknél egy gyerekcipőt, ami történetesen nagy lett. Semmi gond, öszre,ovikezdésre félreraktuk. Aztán el is felejtkeztem róla. Rá pár hétre felhívtak, hogy jött kisebb, szeretném-e, hogy kicseréljék. Igent mondtam. Ingyen és bérmentve kicserélték, azóta hordja a kislányom és imádjuk. Csak megköszönni tudom, hogy ennyire figyelmesek és segítőkészek. Természetesen mi már csak Önöket fogjuk a kisgyerekes ismerőseinknek ajánlani. 
Köszönettel: Horváth Henriett

Vélemény küldése

 
(*.jpg, max. 2 Mbyte)
Oldalunk mostantól megújulva az alábbi oldalon működik tovább: www.gyerekcipo-supykids.hu

Kapcsolat

+36 70 606 81 82 Mammut üzlet

             Hétfő-Szombat : 10.00-20.00-ig

                            Vasárnap:  10:00-18:00 2016.május 15-től minden vasárnap  

info@supykids.hu
supykids.budakeszi

 

Facebook