Oldalunk mostantól megújulva az alábbi oldalon működik tovább: www.gyerekcipo-supykids.hu

Vásárlási és fizetési feltételek

Oldalunk mostantól megújulva az alábbi oldalon működik tovább: www.gyerekcipo-supykids.hu

VÁSÁRLÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

www.supykids.hu webáruházban történt rendelésével minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az alul megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

www.supykids.hu webáruházban rendelés kizárólag elektronikus úton történhet, a weboldalon található kosár használatával, illetve a számlázási és kézbesítési adatok (név, cím, telefonszám e-mail cím) megadásával. A megrendelést akkor tekintjük befejezettnek, ha a fizetés megtörtént. 

 

Fizetési lehetőségek a webshpoban:

·         Fizetés a termék átvételekor (utánvétel)

Ebben az esetben a megrendelt termék(ek) árát és a postaköltséget a csomag átvételekor kell kifizetni.

 

·         Fizetés banki átutalással a megadott bankszámlára (előrefizetés)

Ha a bank előreutalást választja, olvassa el pontosan a rendelés visszaigazolását. Ezen szerepel a bankszámlaszámunk és a megrendelés azonosító száma. Kérjük, hogy a megrendelés azonosító számát írja be az átutalás közlemény rovatában. Előrefizetés esetén kérjük, hogy a megrendelés ellenértékét (termék(ek) ára+szállítási/postaköltség) a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül szíveskedjenek a megadott bankszámlára átutalni. Ellenkező esetben a megrenelést töröltnek tekintjük.

Külföldi szállítási cím: Kérjük az átutalás előtt várja meg az Ügyfélszolgálat emailjét, ez tartalmazza a pontos szállítási költségeket.

A szállítás a termék ellenértékének az eladó bankszámlájára történő jóváírása után történik. A szállítási idő az összeg jóváírásától 1-3 munkanap.

Bankszámlaszám:

Cég neve: Natural Solution Kft
Cég számlaszáma: K&H Bank Zrt., 10403095-50526874-69711005
IBAN: HU89 1040 3095 5052 6874 6971 1005
SWIFT CODE: OKHBHUHB

 

·         Személyes átvétel

Amennyiben ezt a módot választja, a megrendeléskor kérjük kiválasztani a személyes átvétel lehetőségét. Személyes átvétel és annak kifizetése csak a Mammut I. (II. emelet, 1024 Budapest, Lövőház u. 4.-6., R212 szám alatti)  levő boltunkban lehetséges, minden egyéb cím az oldalunkon a viszonteladóink címe, ott a webes megrendelés átvétele csak külön egyeztetés esetén lehetséges. A megrendelt cipőt 5 munkanapon szíveskedjen átvenni. Ellenkező esetben a megrendelést töröltnek tekintjük. Ha más időpontban szeretne a megrendelését átvenni, írja meg a szándékát a megjegyzés rovatba. 

 

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik, 10-18 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Minden, a webáruházba beérkezett megrendelés feldolgozását követően visszaigazolást (e-mailben) küldünk a megrendelésről, amelyben tájékoztatjuk, hogy a megrendelt termék(ek) elérhető(ek)-e raktárunkban. A termékeknél naprakész nyilvántartást vezetünk, ennek ellenére előfordulhat eltérés, ezért van szükség a visszaigazolásra.

A vételár a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely forintban értendő, tartalmazza az áfát, azonban nem tartalmazza a szállítási költséget.Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! Az áruházban leadható minimális rendelési összeg 1000 Ft. A minimális rendelési összeg alatti megrendeléseket a webáruház üzemeltetője nem teljesíti.

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a postázást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mailben az info@supykids.hu e-mail címen, jelezni. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A kézbesítés hétköznaponként, munkaidőben, 8.00 és 17.00 óra között történik. Amennyiben a futár ennek ellenére sem tudja a megrendelt terméket kézbesíteni, telefonon próbál új időpontot egyeztetni. A szállítási idő a megrendeléstől 1-3 munkanap.

Az összeállított megrendelés tartalmazza a megrendelt termékekről az Ön által megadott számlázási címre kiállított számlát (a szállítási és számlázási cím eltérő lehet, ezért az eltérő adatokat a megrendeléskor töltse ki a számlázási adatok mezőben).  

A rendelés leadásakor lehetőség van arra is, hogy megjegyzésként megadja munkahelyének vagy bármely más helynek az elérhetőségét is, ha csak ott tudja átvenni a csomagot! Kérnénk a pontos adatok megadását! 

A csomag kiszállítási díjai:  futárral

·         Előreutalás esetén:                                                 690 Ft

·         Utánvétel                                                                1190 Ft

20 000 Ft feletti, előrefizetett vásárlás és belföldi megrendelés esetén a szállítási költséget cégünk állja, a csomag kiszállítása ingyenes. További szállítási költségek,amelyek cseréből adódnak  (cipő méret, szín, egyéb) a vevőt terhelik.

 A megadott postaköltségek magyarországi szállítási cím esetén érvényesek. 

 

SZEMÉLYES ADATOK

A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. Törvény) hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elírni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. 

www.supykids.hu webáruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik személy részére ki nem adja (kivéve a kiszállítást végző cég, akinek a név, a szállítási cím, az értesítési telefonszám a kiszállítás miatt nélkülözhetetlen).

 

EGYÉB

Nem tudunk felelősséget vállalni az alább felsorolt esetekben, bármilyen okból is következtek be:

·         Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.supykids.hu webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

·         Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

·         Viss major esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll. Jelen üzletszabályzatban nem szabályozott rendelkezésekre a Ptk. rendelkezései az irányadóak.

 

A webáruház üzemeltetőjével kapcsolatos információk

Cégnév: Natural Solution Kft

Székhely: 8148 Megyer, Fő u.5

Póstázási cím és bolt címe:  Supykids üzlet MAMMUT I.-ben

1024 Budapest, Lövőház u.4-6. 2.emelet

R 212 szám alatti üzlet (mozgólépcsőtől balra)

Adószám: 23129270-2-19

 Telefon: 06-70-606-8182

 Mobil: 06-70-666-7062

 Skype:supykids.europe

 Fax:

 Weboldal: www.supykids.hu

 E-mail: info@supykids.hu

 

Oldalunk mostantól megújulva az alábbi oldalon működik tovább: www.gyerekcipo-supykids.hu

Kapcsolat

+36 70 606 81 82 Mammut üzlet

             Hétfő-Szombat : 10.00-20.00-ig

                            Vasárnap:  10:00-18:00 2016.május 15-től minden vasárnap  

info@supykids.hu
supykids.budakeszi

 

Facebook