Oldalunk mostantól megújulva az alábbi oldalon működik tovább: www.gyerekcipo-supykids.hu
Oldalunk mostantól megújulva az alábbi oldalon működik tovább: www.gyerekcipo-supykids.hu

Rólunk

Supy egészséges gyerekcipőkkel 2008 óta találkozhat a magyar piacon. Eddigi tapasztalataink bizonyítják, hogy a supinált egészséges gyerekcipő gyártásának és forgalmazásának van létjogosultsága Magyarországon. Évről évre új fejlesztéseket, újításokat alkalmazunk a tervezések során, a Heim Pál gyermekkórház szakmai felügyelete alatt. Cipőink minőségét bizonyítja számos ortopéd főorvos ajánlása és a számtalan visszatérő vevő. A modelleinket saját magunk tervezzük, modellezzük, és a magyar piacon gyártatjuk, megadva a lehetőséget a magyar vállalkozóknak és munkavállalóknak is. Két éve különálló céggel, új névvel szereplünk a piacon. A Supykids márka követi a régebbi márka fejlesztéseit, de külön figyelmet fordítunk az újításokra, a kifinomult dizájnra, a minőségi alapanyagok használatára. Mérföldkövünk a nagyobb méretek kifejlesztése és gyártása, amelyek ebben az évben már 35ös méretig kaphatóak.

Miért fontos egészséges gyerekcipőt választani?

Gondolta volna, hogy a gyermekkori lúdtalp, a láb-, térd- és csípőfájás, vagy a felnőtteknél a porckopás, a bütyök, a kalapácsujj legtöbbször a rosszul megválasztott cipő miatt alakul ki?

A KSH statisztikai évkönyve szerint 2004-ben az óvodások leggyakrabb betegsége a lúdtalp volt, és ez azóta sem változott. Az ortopéd szakorvosok szerint ennek oka általában az, hogy a szülők túl korán kezdik el járni tanítani a gyereket, és nem megfelelő minőségű (olcsó műanyag vagy beépített betétes) cipőt vásárolnak. Világszerte a 10-16 éves lányok fele a divatos, ám nem egészséges lábbeliknek köszönhetik lábelváltozásaikat, a 19-34 éves korosztálynál pedig ez az arány már 65%. A járás tanulása, a fokozatos igénybevétel és a hirtelen növekedés (2 és 4 éves kor között akár négyhavonta is új cipőre lehet szükség!) során megfelelő cipőre és sok-sok gyakorlásra, lábtornára van szükség. A mi felelősségünk tehát, hogy főként az állás és járás kezdetén, illetve az óvoda- és iskolakezdéskor megfelelő cipője legyen a gyereknek.

A SupyKidscipők természetes, puha anyagokból készülnek, így egészséges, egész napos kényelmes viseletet jelentenek, biztosítják a láb jó szellőzését, kialakításuk a deformitások megelőzését szolgálják. A hosszan előrevezetett, magas kéreg és a kifelé döntött (suppinált) sarok segíti a láb izomzatának egészséges működését, stabilan tartja a sarkat, így nem alakulhat ki a lúdtalp. A könnyített szerkezetű, széles gumitalp a kényelmes járást teszi lehetővé. Viselése a gyermek lábra állásától serdülőkorig ajánlott.

Néhány érv, hogy miért érdemes minket választani

  • Cipőink kialakítása gyermeke egészségét szolgálják
  • Segítünk a lúdtalp és a tartáshiba kialakulásának elkerülésében
  • Nagyon jó minőségű alapanyagokból készülnek cipőink
  • Ortopéd orvosok ajánlanak minket
  • Cipőinket nagykereskedelmi áron kapja meg közvetlenül a gyártótól
  • Ügyfélszolgálatunkon szakértőktől érdeklődhet termékeink felől
  • Raktárkészletről azonnal rendelhet

Célunk: Tegyük jobbá gyermekeink életét!

Időben fel kell ismerjük azon negatív hatásokat és elváltozásokat, melyek gyermekünknél esetleg jelentkeznek. Vonatkozzanak ezek akár a fogazatára, akár a testtartására, akár a  járására. Mindenképp mi vagyunk a felelősek abban, hogy gyermekünk a legjobban fejlődhessen szellemileg és testileg egyaránt! Ne mindig a legolcsóbb cipőt vagy a szomszéd, esetleg rokon által hordott gyerekcipőt adjuk rá, mert hosszú távon negatív hatása lehet járására, fejlődésére.  Próbáljuk együtt jobbá tenni a gyermekeink életét. Termékeinkkel mi is hozzájárulunk a legkisebbek egészséges fejlődéséhez.

Kermi engedély száma: E-2002003899-1

Kérjük, hogy írja meg véleményét termékeinkkel kapcsolatban, névvel és fotóval küldje el nekünk az alábbi email címre: SupyKids
Véleményét megjelenítjük weboldalunkon, és minden hónapban egy szerencsés vevőnk visszakapja vásárlása árát!

Oldalunk mostantól megújulva az alábbi oldalon működik tovább: www.gyerekcipo-supykids.hu

Kapcsolat

+36 70 606 81 82 Mammut üzlet

             Hétfő-Szombat : 10.00-20.00-ig

                            Vasárnap:  10:00-18:00 2016.május 15-től minden vasárnap  

info@supykids.hu
supykids.budakeszi

 

Facebook